Garantie

Hexagone Connections acorda o garantie de 90 de zile pentru mod-uri (inclusiv cele din kit-uri) si incarcatoare.

Produsele in cauza trebuie livrate in aceeasi stare in care au fost trimise, insotite de toate accesoriile si documentele emise de catre La Vapisserie (Hexagone Connections S.R.L.).

Va rugam sa ambalati corespunzator produsele pentru transport, nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte cauzate de reteaua de distributie prin care acestea sunt livrate.

Garantia acopera doar defecte de fabrica. Utilizarea incorecta a produselor sau supunerea lor la factori precum umiditate, caldura, praf, etc. duc la pierderea garantiei.

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse:

Atomizoarele, cartusele, rezistentele, lichidele, aromele, bazele, nicshot-urile, fire, sarme, bumbac precum si alte accesorii nu beneficiaza de garantie deoarece sunt considerate produse consumabile.

Orice defect de fabrica sau de natura transportului trebuie sesizat in maxim 24 de ore de la receptionarea produsului.

Pentru inregistrarea cererii de retur, trebuie sa descarcati fisierul FORMULAR DE RETUR, sa il listati, sa il completati si sa il livrati la adresa noastra impreuna cu produsul defect.

La Vapisserie (Hexagone Connections S.R.L.) se obliga sa repare, sa inlocuiasca sau sa ramburseze contravaloarea produselor dupa caz.

In cazul in care poate fi reparat, aceste va fi livrat ulterior la adresa indicata de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu mai poate fi reparat, acesta va fi inlocuit. Solicitarea unui alt produs fata de cel in cauza este posibila si aceasta decizie trebuie comunicata prin e-mail. In cazul in care produsul solicitat ulterior este mai scump, se va plati diferenta.

In cazul in care produsele nu respecta termenii de garantie si cererea de retur este respinsa, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a va putea comunica motivele pentru care aceasta a fost respinsa. In acest caz, costul transportului pentru livrarea produsului inapoi este suportat de catre client.

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail contact@lavapisserie.ro  ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii

Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Mentiune

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferat in ambalajul original si obligatoriu insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor, poate genera costuri  de aducere la conformitate/stare initiala de pana la 100% din valoarea produsului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.