Plata

In sistem ramburs (platiti cand ridicati coletul ) sau prin card bancar.

Procesarea comenzii

Livrarea produselor de catre magazinul online www.lavapisserie.ro

Comenzile sunt procesate si predate la curier in ziua plasarii lor sau ziua urmatoare.

Livrarea

Livrarea se face folosind serviciile DPD sau SameDay.Expediere în aceeași zi dacă comandați înainte de ora 13:00, exceptie sambata si duminca (pentru sambata si duminica, livrarea se va face luni)

Livrarea produselor se face in termen de 1-3 zile lucratoare in toata tara

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, caz in care va recomandam contactarea companiei de curierat pentru urgentarea livrarii.

Daca esti deja inregistrat, coletul va fi expediat fara o confirmare in prealabil. Toate informatiile privind expeditia vor fi comunicate pe adresa de email din comanda plasata.

Livrarea se efectueaza de catre curier “Door-to-Door” la adresa furnizata sau la locatiile LockerBox.

Costul transportului se adauga automat la comanda ta

La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia in sistem ramburs, ci doar cu plata efectuata online, prin card bancar.

Taxa de transport cu plata ramburs sau cu plata online prin Euplatesc  :

18 lei – DPD – pentru comenzile care au valoare pana la 120 lei

18 lei – SameDay – pentru comenzile care au valoare pana la 120 lei

Iti oferim livrare gratuita pentru toate comenzile mai mari de 120 lei.

Costul de transport este calculat la plasarea comenzii.

Livrarea nereusita

In cazul in care livrarea nu a reusit pentru ca adresa sau numarul de telefon au fost gresite iar coletul ajunge inapoi la noi clientul va achita returul si taxele de retrimitere.

In cazul in care coletul nu ajunge sa fie livrat iar vinovata se face compania de curierat vom retrimite coletul gratuit.

Colet deteriorat

In cazul in care, in urma transportului, coletul este deteriorat de asa natura incat una sau mai multe componente (aparat/lichid) au fost sparte vom emite un cod de discount in valoarea dozelor deteriorate sau vom returna suma platita pe dozele deteriorate.

Comanda gresita

In cazul in care coletul nu contine toate produsele comandate sau alte produse decat cele comandate vom emite un cod de discount in valoarea aparatului/lichidului lipsa/gresite sau vom returna suma platita pe aparat/lichid lipsa/gresite.

Modificarea comenzii

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi pe Chat sau pe adresa de email contact@lavapisserie.ro

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi instiintat in acest sens