Buna ziua prietenilor Vaperi si viitorilor Vaperi!

La Vapisserie s-a nascut dintr-o intalnirea a 3 elemente: primul, Iubirea, unica, singura si pe care toata lumea ar trebui sa o cunoasca (Emoticon: inima, inima, cu ochiul), al doilea, Descoperirea, cea a unei tari noi care este Romania si, in sfarsit, Pasiunea care este Vape-ul.

Sunt Nico, francez si expatriat in Romania. Pasionat de acest instrument cu abur de aproape 10 ani si independent. Aceasta pasiune a venit ca multi dintre voi dintr-un simplu si bun motiv: sa nu mai fumez acea faimoasa tigara traditionala pe care o numim in Franta „La tueuse” (ucigasa).
De-a lungul anilor, am fost mandru ca am putut sa il arestez pe acest « criminal » pentru cei dragi. Acest lucru m-a facut sa-mi doresc sa plec din tara mea natala si sa incep aceasta aventura.

Tigara electronica nu este un produs garantat 100% sanatos, dar, in mod clar reducerea riscurilor e semnificativa in comparatie cu „tigara ucigasa”. Minimum 95% mai putin daunatoare decat tigara traditionala, conform articolului de mai jos care dateaza din 2015 de pe site-ul oficial englez GOV.UK.)

https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review

si recunoscut ca fiind de interes public in Franta in timpul pandemiei COVID-19

https://www.legifrance.gouv.fr/

Scopul acestui site este de a te face sa descoperi o gama larga de lichide franceze si alte sucuri exceptionale, mereu nerabdator sa propuna cele mai bune produse atat pentru incepatori, cat si pentru geek ai vape-ului, cele mai bune calitativ si la cele mai bune preturi.

Pentru a intra in contact cu noi, aveti acces la chat-ul nostru si va asteptam cu drag in magazinul nostru fizic din inima Iasului + Adresa si fotografie

Aici nu veti gasi sisteme „« heat-not-burn ” (fara a cita o marca) sau alte produse apropiate de tigarile traditionale.

Mai presus de toate, sa nu uitam scopul principal al tigarilor electronice, acela de a face pe oameni sa opreasca „ la cigarettes tueuses” (tigara ucigasa).

Pentru un vape liber, independent si cat mai „curat” posibil !